top of page

Kriston Adrienn VinyasaFLOWer

Rólam

"……Akkor most már légy szíves mondd meg, hogy mi az élet értelme!" - –szegeztem Édesanyámnak a kérdést úgy tíz évesen, remélve tőle a végső és azonnali választ. Persze, amit mondott, azt elfogadhatatlannak tartottam. Akkor. A létkérdések és az igazság keresése azonban megmaradt és azóta is áthatja az életem.


Mindig szerettem a kihívásokat. A testedzés, a természetjárás, a sport gyerekkorom óta az életem szerves része. A jógában olyan komplex rendszerre találtam, amelyben a filozófia és a mozgás egyesül és mindez koncentrációval, szellemi- és fizikai kihívásokkal párosul.

About
MAGÁNÓRÁK

Időszűkében vagy? Személyes odafigyelést szeretnél? Egyénileg fejlődnél? Jelentkezz most!

CSOPORTOS ÓRÁK

Érezd meg a közös gyakorlás erejét!
Gyere velünk az órarendi órákra, workshopokra, tanfolyamokra és elvonulásokra.

Vinyasa Flow

A vinyasa flow sorozatainak változatossága és kreativitása kezdetektől fogva lenyűgöz. Élvezem a ritmusát és a fizikai erőpróbáit. Éberen tart és tanít a nehézségeimről és erősségeimről. Számomra a vinyasa flow jóga olyan, mint az élet: állandóan változik, mindig alakul. Hol benne maradnék még egy-egy helyzetben, hol élvezem a változást.

Találd meg az állandóságot az örök áramlásban! Találd meg a könnyedséget az erőfeszítésben!- ezt tanítja számomra a vinyasa flow.

Services

Várom az üzeneted!

Tanfolyamokkal, workshop-okkal, magánórával kapcsolatban küldj üzenetet vagy érdeklődj az alábbi elérhetőségeken:

vinyasaflower kukac gmail pont com

20/284-6735

  • Facebook Social Icon
  • slidely_S5H-oLfL_400x400
  • YouTube Social  Icon
  • Blogger Social Icon

Sikeres küldés!

Contact
bottom of page